Adresa
vaše
forme!

Vrste članstva

  1. Mesečno članstvo

Performa fitness & spa je moderan trening centar koji u celosti ispunjava sve vaše zahteve za kvalitetnu rekreaciju i relaksaciju.  Mesečno članstvo podrazumeva korišćenje svih usluga Performa fitness & spa trening centra u trajanju od 30 dana od dan uplate, svaki dan u toku radnog vremena - neograničeno.

  1. Prijateljsko članstvo

Prijateljsko članstvo podrazumeva članstvo u paru za dve osobe, koji imaju mogućnost korišćenja svih zadržaja trening  centra, 30 dana od dana uplate, svaki dan u toku radnog vremena kluba u neograničenom vremenskom intervalu. Članstvo počinje istog dana, dok u zavisnosti od želje ili dnevnih obaveza centar se može koristiti odvojeno ili zajedno. Pogodnost ove vrste članstva je ta što druga  osoba ostvaruje popust od 30% na mesečnu članarinu u trening centru.

  1. Individualni treninzi

Ova vrsta usluge podrazumeva paket od 12 individualnih treninga sa izabranim trenerom i gratis mesečno članstvo u fitness centru koje obuhvata neograničeno korišćenje svih sadržaja fitnes centra 30 dana od dan uplate : fitnes zona (kardio, slobodni tegovi, sprave sa opterećenjem) i spa zona (bazen, suva finska sauna i infracrvena sauna). Opširnije »