Adresa
vaše
forme!

Zanimljivosti

Od Fitnes centra Putnik sport & spa nekada do Performa fitnes & spa trening centra danas

Agencija za organizaciju sportskih aktivnosti  XY Point od 01.09.2014. godine zvanično je preuzela poslovanje fitnes centra Putnik Sport Spa od menadžmenta hotela Tulip Inn Putnik. U skladu sa organizacionim promenama i novom strategijom napravljene su odredjene korekcije u prostorjama fitnes centra u cilju poboljšanja uslova. Jedan od ciljeva jeste da se u nastupajućim godinama Putnik Sport Spa kroz kvalitetnu uslugu definiše kao uspešan I prepoznatljiv gradski fitnes centar.

U period od 01.08. do 30.08. 2016. godine relaizovani su gradjevinski radovi unutar prostora fitnes centra sa ciljem poboljšanja uslova i konfora naših članova. Napravljena je velika finska sauna, instalirana infra red sauna a fitnes zona je proširena za deo jedne sale.

Od 01.08. do 15.09. 2019. realizovani su određeni građevinski radovi sa kako bismo još više poboljšali funkcionalnosti prostora I konfor članova. Prostoru ženske svlačonice dodat je I prostor nekadašnje recepcije čime su naše članice dobile veliku I prostranu svlačionicu. Napravljena je nova recepcija. Urađena je kompletna zamena dna bazena novom podlogom a uz to urađen je generalni remont tehnike bazena sa čime je obezbeđeno profesionalna I kvalitetna usluga u našoj spa zoni.

Sve ove građevinsko tehničke promene u samom objektu prethodile su još jednoj promeni sa kojom želimo da vas upoznamo.

Krajem 2019. godine Fitnes centar Putnik Sport & Spa, zajedno sa jos druga dva trening centra na Novom Beogradu dobio je novo ime Performa fitnes & spa trening centar.  Tako smo objedinili svoju ponudu usluga u oblasti sporta I rekreacije sa željom da se izdvojimo na tržištu sa ovim jedinstvenim konceptom trening centara.

Ne trenirajte pro forme.  Fitnes centar Performa fitnes & spa, adresa vase forme!