Adresa
vaše
forme!

Zanimljivosti

Zašto je dobro da imate personalnog trenera?

Ukoliko tek započinjete svoje fitnes putovanje ili ste već na njemu a ne primećujete zadovoljavajući nivo postignutih rezultata, personalni trener je pravo rešenje za Vas!
Motivi koji pokreće ljude da odaberu ličnog trenera su raznoliki – gubitak suvišnih kilograma, dostizanje optimalnog nivoa fizičke forme ili jednostavno stvaranje dobrog osećaja u sopstvenom telu. Trener Vam može pružiti savete, podršku, biti Vaša motivacija i vodič kroz taj proces.


Ukoliko redovno vežbate više nedelja ili meseci i ne približavate se svom zacrtanom cilju, postoji nekoliko načina kako bi Vam personalni trener bio od koristi:
• Evaluacija trenažnog programa koji sprovodite – imajući uvid u odabir vežbi koje izvodite, trener može naći način da treninge koje već sprovodite učini efikasnijim i efektijim
• Procena zacrtanih ciljeva – trener će Vam pomoći da lestvicu svojih ostvarenja ne postavite previše visoko
• Personalni trener će Vam pomoći da ostanete motivisani – uvek je lakše vežbati kada znate da imate zakazan trening. A ukoliko motivacija opadne, trener je tu da vas podrži i motiviše da nastavite. Odnos poverenja koji se stvara između vežbača i trenera je ključna karika u ostvarivanju željenih rezultata.
• Trener će Vas izvesti iz zone komfora – veoma je lako odustati kada vežbate sami, ali kada imate nekoga ko Vam postavlja izazovei i bodri Vas, rezultati su zagarantovani
• Teorijska obuka sastavni je deo treninga – trener će proširiti Vašu postojeću bazu vežbi, naučiće Vas da pravilno vežbate i odaberete tip treninga koji je najefektniji

pesonalni trener
Ukoliko ste novi u svetu vežbanja i ne znate odakle da počnete, vežbanje sa personalnim trenerom je prava stvar za Vas! Izbegnite monotoniju izvođenja uvek istih treninga i vežbi, zaplovite u svet raznolikosti i izazova. Vežbanje sa personalnim trenerom je zagarantovan put ka ostvarenju Vaših ciljeva.