Adresa
vaše
forme!

Zanimljivosti

Zbog čega je dobro da žene posećuju fitnes centre?

U današnjem brzom tempu života, od žene se očekuje mnogo. Da bude školovana, da bude predana majka, supruga, domaćica, da ima aktivan društveni život, da je nasmejana, kulturna, sposobna, a pored svega toga da naravno izgleda dobro i da "razbija" na svom full time poslu.

U svom tom vrtlogu stvari koje obavlja, često se dogodi da ona u potpunosti zaboravi da brine o sebi, da zaboravi svoje zdravlje, želje i potrebe. Kao što se podrazumeva odlazak kod frizera, manikira ili pedikira, tako bi i odlazak u fitnes centar trebalo da se usvoji kao jedna od stvari koje su dobre za njeno fizičko, ali i psihičko zdravlje.

žene i fitnes

U fitnes centru, žena će se u potpunosti posvetiti sebi. Konačno će biti upućena na sebe. Da li će trenirati u teretani, koristiti bazen i saunu ili samo doći na masažu, ili možda koristiti sve usluge fitnes centra odjednom, na njoj je da odluči. Moći će da se posveti svom telu, da izbaci negativnost kroz dobar trening, opusti se koristeći spa i uživa u relaksirajućoj masaži. Kada žena dolazak u fitnes centar shvati kao redovnu brigu o sebi, bitnu kao odlazak kod lekara, postaće član koji se iznova sa radošću vraća jer konacno radi nesto samo za sebe.

Tek kada se tako posveti sebi na fizičkom nivou, shvatiće da to donosi dobrobit i njenom psihičkom zdravlju, jer konačno postoji mesto gde je upućena samo na sebe i gde će se rešiti tenzije koja je prati tokom cele radne nedelje.
Žena koja je posvećena sebi, koja brine o sebi, koja je zadovoljna svojim izgledom, odisaće pozitivnom energijom i kao takva lakše će obavljati sve ono što se od nje očekuje, i to sa osmehom, naravno.