Adresa
vaše
forme!

Zanimljivosti

Performa fitness and swim - najbolji bazen

fitnes i bazen

Performa fitness and swim je objekat koji pruža različite mogućnosti svima koji odluče da svoje slobodno vreme posvete svoj telu i zdravom životu. Naše ponude namenjene su deci i odraslima, tako da izgovor da ne dođete kod nas ne postoji. Odabir bazena koji ćete koristiti Vi ili Vaše dete je veoma važan. Bitno je da birate koje bazene ćete posećivati kako zbog Vašeg zdravlja, tako i zbog Vaše sigurnosti.

Prostor obuhvata veliku fitness salu i bazen

Jedna od najvećih grešaka koje ljudi prave pri izboru bazena jeste da im je po svaku cenu bitno da im je bazen blizu i ima pristupačnu cenu. Zbog toga mi insistiramo na visokom nivou higijene celog prostora.

Ono što naš, Performa fitness and swim, izdvaja u odnosu na ostale fitness centre jeste pre svega dobra energija kojom odiše prostor. Odnos zaposlenih prema članovima mora biti uvek na visokom nivou, važno nam je da članovi budu zadovoljni i srećni prilikom napuštanja našeg centra - što je gotovo uvek i tako.

Naš objekat zasniva se na individualnom radu, kako u fitness delu tako i na bazenu

U našem prostoru možete dobiti željenu privatnost, ali i osetiti sve prednosti individualnog rada.

Takođe ono što izdvajamo kao ponudu i na čemu radimo godinama jeste spajanje porodica u našem centru. Šta to znači? Znači da je svim roditeljima koji se opredele da vežbaju u našem fitnesu, omogućeno da u istom terminu deca borave na bazenu i imaju grupne ili individualne časove plivanja. Roditeljima je omogućen direktan TV prenos u fitnes sali putem kojeg mogu da prate šta njihovo dete uči na času plivanja.