Adresa
vaše
forme!

Kardio zona

Kardio trening podrazumeva aktivaciju velikih mišićnih grupa u određenom vremenskom periodu. Kardio vežbe su neophodne za svaki efikasan program treninga, ne samo za sagorevanje masti već i za celokupno dobro zdravlje. Ovaj tip vežbi se realizuje kroz korišćenje traka za trčanje, bicikala, stepera, simulatora nordijskog skijanja.

Performa fitness & spa pruža usluge profesionalne I raznovrsne kardio zone, kompletno opremljenje od strane italijanskog brenda Technogyma.

Zona slobodnih težina

Slobodne težine su neophodne za trening koji ima za cilj uvećanje (hipertrofiju) mišića. Pomoću treninga sa slobodnim težinama  poprečni mišić raste i samim tim povećava se snaga  što utiče na skladniji, lepše oblikovan izgled mišića.

Za uspešnu relizaciju treninga sa ciljem jačanja kompletnog tela I ispunjavanje maksimalne snage potiska ili dizanja potrebna je profesionalna, kompletna zona slobodnih težina sa većim brojem pratećih sitnih rekvizita (vijače, medicinske, pilates lopte,trake džakovi za boks…)

Upravo je to prava vrednost naše zone slobodnih težina koja je potpuna kompletna i dostupna članovima na jednom mestu.

Zona sprava

Trening centar Performa fitness &spa opremljen je najsavremenijim spravama za vežbanje. Korišćenjem ovih sprava možete da radite vežbe prilagođene vašim potrebama. Izbor sprava urađen je sa ciljem vežbanja u sigurnom  okruženju, pogodnom za različite nivoe fizičke spremnosti.

Bazen

Poznata je činjenica da je plivanje jedna od najboljih fizičkih aktivnosti koje možete da pružite vašem telu. To je odlična kardio vežba a može biti  aktivnost kojom se vaše telo opušta nakon treninga.

U spa zoni Performa fitness & spa trening centra nalazi se bazen dimenzija 11m x 6m , dubine 1,2m,. Temperatura vode je 28 stepeni.

Finska sauna

U spa zoni Performa fitness & spa trening centra nalazi se Finska sauna, površine 16 m² što vam omogućava da uživate u ovom izuzetnom prijatnom I kvalitetnom sadržaju. Visoka temperature u finskoj sauna dovodi do preznojavanja tela čime organizam oslobađa štetne materije i toksine, a korisnik se oseća zdravije I opuštenije.

Infrared sauna

Infrared sauna je sadržaj koji zauzima značajno mesto u ponudama fitness centara. Ovaj sadražaj se koristi kao način opuštanja organizma po završetku treninga, kao deo rehabilitacije ili samostalno kroz određeni vid tretmana sa ciljem poboljšanja opšteg stanja organizma. Uticaj na organizam infracrvenog zračenja je izuzetno veliki. On podstiče lučenje hormona sreće, endorfina, čime se utiče na širenje kapilara, a prijatna toplota koja prodire u zglobove, mišiće i tkiva čini da se organi bolje snabdevaju kiseonikom.

Masaže

Masaža pokreće pozitivne fiziološke/psihološke promene u telu i podstiče lučenje hormona sreće i zadovoljstva. U trening centru Performa fitness & spa mi smo prepoznali sve pozitivne uticaje masaže i verujemo da ona nije luksuz već potreba savremenog čoveka. Članstvom u našem trening  centru imate mogućnost korišćenja tretmana tela i lica po posebnim cenama.